TENTANG KAMI

Reputasi Luhur

  • METALS01
  • METALS02
  • METALS03

Produk Logam

Bubuka

COMPANY PRODUK LOGAM nyayogikeun rupa-rupa profil aluminium & baja kalebet profil khusus kualitas sareng ékstrusi aluminium bentuk standar & bagian baja anu ditarik tiis.profil aluminium & baja kami geus loba dipaké dina widang mobil, tanaga surya, konstruksi, motor, transportasi, aviation & aerospace, instrumen éléktronik, mesin & alat-alat, rail, manufaktur jsb.

Pilihan bahan sareng desain urang tiasa nyumponan kabutuhan sababaraha industri sareng ngahémat artos para nasabah ku cara ngirangan léngkah-léngkah mesin bari ningkatkeun hasil sareng produktivitas.Kami ogé nyayogikeun sajumlah jasa ngolah profil pikeun pangalaman anu lengkep.

Upami anjeun kaserang ku wates waktu anu ketat, hayu urang ngaleungitkeun setrés tina ngagaleuh anjeun.Hiji tempat urang…

Aplikasi

Widang Diversified

  • Custom/Special Aluminum Profile

    Aluminu Khusus/Spesial...

    Ngaran Produk Profil Aluminium Adat Alloy Kelas Adat Watek Bentuk & Ukuran Adat Aplikasi Rupa-rupa industri gumantung kana pamundut palanggan Jenis Adat Sakumaha anu disayogikeun gambar atanapi conto Pabrikan panggilingan, pangeboran / ngetok, punching, bending, las jsb. Surface Mill Finish, Kai Gandum, Anodizing, Powder Coating jsb Warna Caang Pérak, Hideung, Champagne, Emas, Rose Emas, Perunggu, Bulao, Gray, jsb MOQ 1000 Kg Quality Standar kualitas High Sometim ...

  • Flat Wide Shape Aluminum Heat-Sink

    Datar Wide Wangun Aluminium...

    Rincian Produk Ngaran Produk Datar Wide Wangun Aluminium Panas-Tilelep Alloy Kelas 6063-T5 atawa sasmita séjén Wangun Salaku per disadiakeun gambar atawa sampel Kandelna 0.7mm-10mm Ukuran Numutkeun gambar atawa sampel disadiakeun ku klien Precision motong Toléransi handap 1m: ± 0.25mm Ti 1m ngaliwatan 2m: ± 0.35mm Luhur 2m: ± 0.50mm kasabaran pangeboran ± 0.15 ~ 0.20mm kasabaran motong biasa ± 10 ~ 0mm Industri Perwakilan Industri, mesin, éléktronika jsb ...

  • Extruded Aluminum Motor Enclosure

    Moto Aluminium Extruded...

    Rincian Produk Ngaran Produk Extruded Aluminium Enclosure Alloy Kelas 6063/6061 Temper T4 / T5 / T6 Bentuk Sapertos gambar anu disayogikeun atanapi sampel MOQ 1 Ton Surface Mill finish, Polishing, Brushing, Anodizing, Éléktroforésis, sisikian kai, Powder coating Warna Silver, hideung, bodas, parunggu, sampanye, héjo, kulawu, koneng emas, nikel, atawa ngaropéa Film ketebalan Anodized ngaropéa.ketebalan biasa: ≥8 μm bubuk palapis ngaropéa.Ketebalan biasa...

  • Aluminum Hexagon Bar/Tube

    Aluminium sagi genep Bar / tabung

    Aluminium Hexagon Bar / Tube Extrusion Dies di Stock Urang daptar aluminium rectangle bar / ukuran tube kami geus dimekarkeun.Anjeun tiasa milih tina tabel di handap ieu dumasar kana kabutuhan anjeun.Upami anjeun hoyong ukuran khusus, kami ogé tiasa ngabantosan anjeun.Daptar Ukuran Aluminium Hexagon Bar - Daptar Ukuran Bar Aluminium Hexagon anu Aya - Dies aya S5 S12.7 S20 S26.5 S60 S13.7 x 8.9 ID S30 x 19.3 ID S5.5 S13 S20.6 S27 S70 S14 x 5.5 ID S3 20.6 ID S6 S13.2 S20.7 S28 S80 S14 x 8 ID S30 x 22.4 ID...

  • Aluminum Linear Rail

    Aluminium Linear Rail

    Rincian Produk Ngaran Produk Aluminium Linear Rail Alloy Kelas 6063, 7075, 6061, 7003, 6005 atanapi Custom Temper T5, T6, atanapi Bentuk & Ukuran Adat Aplikasi Adat Rupa-rupa industri gumantung kana pamundut palanggan Jenis Adat Numutkeun gambar atanapi sampel Pabrikan panggilingan. , pangeboran / ngetok, punching, bending, las jsb Surface Mill Finish, Kai sisikian, Anodizing, Powder Coating jsb Warna Bright Silver, Hideung, Champagne, Emas,Rose Emas, Perunggu, Bulao, Gray, ...

  • Aluminium Rectangle Bar

    Aluminium Rectangle Bar

    Aluminium Rectangle Bar Extrusion Dies di Bursa Klik Daptar Aluminium Rectangle Bar Ukuran pikeun daptar Aluminium Rectangle Bar Ukuran lengkep.Di handap ieu kami ngan daptar bagian leutik tina ukuran anu biasa dianggo dina Saham.Upami anjeun peryogi spésifikasi sanés tina Daptar Ukuran Bar Aluminium Rectangle, hayu urang ngabantosan anjeun.Urang bisa nyadiakeun diaméter luar 3 mm ngaliwatan 300 mm sarta ketebalan 0,3 mm ngaliwatan 50 mm.Daptar Ukuran Bar Aluminium Sagi opat - Dies Aya 2 (T) x 30 (A) 7 (T) x 45 (A) 10 (T) x ...

  • T-Slot Aluminium Extrusion Profile

    T-Slot Aluminium Extru...

    Rincian Produk Ngaran Produk T-Slot Aluminium Extrusion Profil Alloy Grade 6063-T5 atanapi alloy aluminium custom lianna Wangun 15, 20, 30, 40, 45, 50, 60, 80, 90, 100, 120, 160 Series atanapi bentuk & ukuran custom Ketebalan Luhur 0,7 mm Industri Perwakilan Gudang rak, meja kerja, mesin nangtung, pipa jsb Tipe Custom Salaku per disadiakeun gambar atawa sampel Fabrikasi panggilingan, pangeboran / ngetok, punching, bending, las jsb Surface Mill Finish, ...

  • Aluminum Profile for Solar Panel

    Profil Aluminium pikeun S...

    Rincian Produk Ngaran Produk Profil Aluminium pikeun Solar Panel Alloy Kelas 6061/6063/6005/6060 Watek T3-T8 Wangun Salaku per Disadiakeun Gambar atawa Sampel (kuadrat, sudut, datar, T-profil, rotundity, oval, slot) Fabrikasi Ngaktipkeun / panggilingan , Pangeboran / ngetok, motong tepat, jsb Treatment Permukaan Polishing, Anodizing, Power palapis, Keusik Blasting, jsb Ukuran 1) 30 * 25 mm dilarapkeun ka 30-120 watt komponén solar;2) 35 * 35 mm dilarapkeun ka 80-180 watt komponén solar;3) 50 *...

WARTA

Émbaran panganyarna

  • Aluminium Extrusion maot FAQs

    Hayu urang mimitian ku bubuka ringkes mangpaat extrusion aluminium.Aluminium Lightweight nyaeta 1/3 dénsitas baja, nu ngajadikeun aluminium hiji pilihan alus teuing pikeun loba aplikasi nu patali gerak.Kauntungan...

  • Finishing Aluminium Extruded sareng Profil Extrusion Aluminium FAQs

    Q: Naon aluminium Tonjolan rengse anjeun nawiskeun?/ Naon métode pagawean aluminium sadia?A: Urang nawiskeun jas kakuatan sarta finish anodized nu nyadiakeun lalawanan korosi optimum dina rupa-rupa kelir.Naha anjeun milarian kabutuhan fungsional atanapi éstétis ...