Tentang Kami

PERUSAHAAN PRODUK LOGAM nyayogikeun rupa-rupa ékstrusi aluminium & profil baja ditarik tiis kalebet kualitas adat sareng bentuk standar ekstrusi aluminium & bagian baja ditarik tiis.profil aluminium & baja kami geus loba dipaké dina widang mobil, tanaga surya, arsitektur, otomotif, transportasi, aviation & aerospace, éléktronika, mesin & alat-alat, rail, manufaktur jsb.

Pilihan bahan sareng desain urang tiasa nyumponan kabutuhan sababaraha industri sareng ngahémat artos para nasabah ku cara ngirangan léngkah-léngkah mesin bari ningkatkeun hasil sareng produktivitas.Kami ogé nyayogikeun sajumlah jasa ngolah profil pikeun pangalaman anu lengkep.

Upami anjeun kaserang ku wates waktu anu ketat, hayu urang ngaleungitkeun setrés tina ngagaleuh anjeun.Ladenan hiji eureun kami ngamungkinkeun anjeun mesen propil anu diprosés tina pabrik kami dina sauran tunggal, ngamungkinkeun jasa anu langkung tailored, fokus sareng pribadi ti kantos.

Kami komitmen kana kaunggulan manufaktur sareng standar pangluhurna layanan palanggan sareng kapuasan.Kami cukup ageung pikeun nyumponan kabutuhan anjeun tapi cukup leutik pikeun nyayogikeun perhatian pribadi, responsif anu anjeun ngarepkeun sareng pantes.

Produk Kami

profil Tonjolan aluminium dihasilkeun ku kami pikeun panto, jandéla jeung tembok curtain, panels surya, sarta enclosures motor, panas-sinks, rel linier jsb anu loba dipaké dina arsitektur, transportasi, mesin, kimia, éléktronika, laut, aerospace jeung widang lianna.

Advantages of extruded aluminum 323

Urang ogé ngahasilkeun propil baja, utamana tiis digambar profil baja wangun husus, kaasup wangun desain custom, buleud lemes, pasagi, sagi opat, sagi genep, tube seamless, tube héksagonal.Bagian anu dijieun dina rupa badag sasmita baja kaasup steels karbon, steels alloy lemah sareng tinggi, stainless steel, jsb Produk anu loba dipaké dina mobil, elevators, mesin solar, mesin tékstil, mesin industri lampu, parabot hardware, mesin umum. jeung industri lianna.

The Cold Drawing Process for Steel Profile-1434

Aplikasi

Kami gaduh kamampuan anu kuat pikeun sagala rupa profil ékstrusi aluminium sareng produksi profil baja anu ditarik tiis ogé ékstrusi aluminium khusus / khusus sareng produksi profil baja anu ditarik tiis kalayan rupa-rupa sasmita sareng fabrikasi, perlakuan panas, perawatan permukaan sareng sajabana pikeun nyugemakeun kabutuhan anjeun..

699pic_18rlc7_xy
699pic_03z53a_xy
about
699pic_0fa78s_xy
699pic_08i0ma_xy

Prosés téhnologis lengkep bisa mantuan kami nyadiakeun anjeun kalawan harga kalapa, kualitas unggul tur pangiriman gancang.Kami mangrupikeun pasangan anu tiasa dipercaya dina widang profil sareng ngabantosan anjeun bersaing dina skala global.