Aluminium Propil

Kaunggulan tina aluminium extruded

●Hampang:Aluminium nyaeta ngeunaan 1/3 beurat beusi, waja, tambaga atawa kuningan, sahingga extrusions aluminium gampang pikeun nanganan, kirang mahal pikeun kapal, sarta bahan pikaresepeun pikeun pamakéan dina aplikasi dimana ngurangan beurat mangrupakeun prioritas kayaning transportasi jeung aplikasi sejenna ngalibetkeun. bagian pindah.
● Kuat: Extrusions aluminium bisa dijieun salaku kuat sakumaha diperlukeun pikeun kalolobaan aplikasi tur, alatan sipat prosés Tonjolan, kakuatan bisa ngumpul dimana eta bener diperlukeun ku kaasup varying ketebalan témbok jeung tulangan internal dina desain profil.Aplikasi cuaca tiis utamana dilayanan ku extrusions, sakumaha aluminium jadi kuat sakumaha hawa turun.
●Ti luhur dina kakuatan-ka-beurat bahan: Kombinasi unik aluminium extrusions 'tina kakuatan tinggi na beurat low ngajadikeun eta idéal pikeun aplikasi kawas aerospace, trailer treuk jeung sasak dimana beban mawa mangrupa kinerja konci.
● tahan banting:Aluminium ngagabungkeun kakuatan jeung kalenturan, sarta bisa flex handapeun beban atawa cinyusu balik ti shock dampak, ngarah kana pamakéan komponén extruded dina sistem manajemen kacilakaan otomotif.
●Tahan korosi:Extrusions aluminium nawiskeun lalawanan korosi alus teuing.Aranjeunna henteu karat, sareng permukaan aluminium ditangtayungan ku file oksida alami sorangan, panyalindungan anu tiasa ditingkatkeun ku anodizing atanapi prosés pagawean anu sanés.
● Konduktor termal anu saé:Dumasar beurat sareng biaya sadayana, aluminium ngalaksanakeun panas sareng tiis langkung saé tibatan LOGAM biasa anu sanés, ngajantenkeun ekstrusi idéal pikeun aplikasi anu ngabutuhkeun penukar panas atanapi dissipation panas.Kalenturan desain Extrusion ngamungkinkeun désainer pikeun ngaoptimalkeun dissipation panas dina perumahan sareng komponén sanésna.
●Ramah Lingkungan sareng tiasa didaur ulang: Aluminium henteu ngotoran lingkungan.Jeung aluminium boga recyclability pisan tinggi, sarta kinerja aluminium didaur ampir sarua jeung aluminium primér.

Prosés Extrusion pikeun profil aluminium

Prosés Tonjolan aluminium bener dimimitian ku prosés desain, pikeun éta desain produk - dumasar kana pamakéan dimaksudkeun - nu nangtukeun loba parameter produksi pamungkas.Patarosan ngeunaan machinability, pagawean, jeung lingkungan pamakéan bakal ngakibatkeun pilihan alloy bakal extruded.Fungsi profil bakal nangtukeun desain bentukna sareng, ku kituna, desain paeh anu ngawangun éta.

Sakali patarosan desain geus diwaler, prosés Tonjolan sabenerna dimimitian ku billet, bahan aluminium ti mana propil extruded.Billet kudu lemes ku panas saméméh Tonjolan.The billet dipanaskeun disimpen kana pencét Tonjolan, alat hidrolik kuat wherein ram a ngadorong blok dummy nu maksakeun logam softened ngaliwatan lawang precision, katelah paeh, pikeun ngahasilkeun bentuk nu dipikahoyong.

The Extrusion process for aluminum profile-2

Ieu diagram basajan tina pencét ékstrusi hidrolik horizontal has;arah extrusion dieu ti kénca ka katuhu.

Éta mangrupikeun pedaran saderhana tina prosés anu katelah ékstrusi langsung, anu mangrupikeun metode anu paling umum dianggo ayeuna.Ekstrusi henteu langsung mangrupikeun prosés anu sami, tapi kalayan sababaraha béda anu penting.Dina prosés ékstrusi langsung, paeh téh cicing jeung ram maksakeun alloy ngaliwatan lawang dina paeh.Dina prosés teu langsung, paeh dikandung dina ram kerung, nu ngalir kana billet stasioner ti hiji tungtung, forcing logam ngalir kana ram, acquiring bentuk paeh sakumaha eta ngalakukeunana.

Prosés ékstrusi geus diibaratkeun squeezing odol kaluar tina tabung.Nalika tekanan diterapkeun dina tungtung katutup, némpelkeun kapaksa ngalir ngaliwatan tungtung kabuka, narima bentuk buleud tina lawang sakumaha eta emerges.Lamun bukaan ieu flattened, némpelkeun bakal muncul salaku pita datar.Wangun kompléks bisa dihasilkeun ku bukaan kompléks.Bakers, contona, ngagunakeun kumpulan nozzles ngawangun pikeun ngahias muih jeung band fancy of icing.Aranjeunna nuju ngahasilkeun bentuk extruded.

The Extrusion process for aluminum profile-3

Sakumaha anu disarankeun ku tabung odol ieu, bentuk ékstrusi (profil) ditangtukeun ku bentuk bukaan (die).

Tapi anjeun teu bisa nyieun loba pisan produk mangpaat tina odol atawa icing jeung anjeun teu bisa squeeze aluminium kaluar tina tabung ku ramo Anjeun.

Anjeun tiasa squeeze aluminium ngaliwatan lawang ngawangun, kumaha oge, kalayan bantuan pers hidrolik kuat, ngahasilkeun rupa-rupa luar biasa produk mangpaat jeung ampir sagala bentuk imaginable.

Service fabrikasi

detail-(6)

Réngsé

Deburring, Brushing, Graining, Sanding, Polishing, Abrasive blasting, Shot blasting, Kaca bead blasting, Burnishing, Anodizing, Powder coating, Éléktroforésis

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd tiasa nyayogikeun rupa-rupa standar sarengcustom / wangun husus.