Aluminium Tepi motong Propil

Katerangan pondok:

Potongan Tepi Aluminium, Potongan Sudut Aluminium, Potongan Tepi Aluminium pikeun Hiasan, Potongan Sudut Aluminium pikeun Hiasan


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Ngaran Produk Aluminium Tepi motong Propil
Kelas alloy 6063, 6061, 6005, 6082, 6060
Watekna T5/T6
Kandel 0,3 mm-20 mm atanapi Adat
Fungsi Ngajagi & Ngahias ujung ubin, marmer, papan UV, kaca, jsb.
Aplikasi Gedong sareng Konstruksi sareng Dekorasi.
Surface Treament Ngagiling Finish, Brushing, Polishing, Anodizing, Powder Coating, Éléktroforésis, Kai sisikian, jsb.
Warna Caang Pérak, Hideung, Champagne, Emas, Rose Emas, Perunggu, Bulao, Gray atawa Adat
Kandel pilem Anodizing 7-23 μm, Powder Coating 60-120 μm, Éléktroforésis Film 12-25 μm
Jangka waktu hirup Anodizing outdoor tahan 12-15 Taun, Palapis Bubuk pikeun 18-20 Taun.
MOQ 500 Kg
Panjangna Adat
Fabrikasi Panggilingan, pangeboran / ngetok, punching, bending, las jsb.
Waktos prosés 15 poé pikeun produksi, 7 poé pikeun ngembangkeun tooling
Palayanan OEM / ODM sadia;Wangun & Ukuran sakumaha per pamundut customer


Service fabrikasi

detail-(6)

Réngsé

Deburring, Brushing, Graining, Sanding, Polishing, Abrasive blasting, Shot blasting, Kaca bead blasting, Burnishing, Anodizing, Powder coating, Éléktroforésis

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd tiasa nyayogikeun rupa-rupa standar sarengcustom / wangun husus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami