Sudut Aluminium

Katerangan pondok:

Sudut Aluminium, Sudut Aluminium


Rincian produk

Tag produk

Aluminium Angle Extrusion maot di stock

Urang daptar ukuran sudut aluminium kami geus dimekarkeun.Anjeun tiasa milih tina tabel di handap ieu dumasar kana kabutuhan anjeun.Upami anjeun hoyong ukuran khusus, kami ogé tiasa ngabantosan anjeun.

Aluminium Angle Sarua Leg Aluminium Angle Sarua Leg
Leg A Suku B Kandel Leg A Suku B Kandel
12.7 12.7 3.2 20 10 0.7
20 20 2 22 13 5
20 20 2.5 25 10 2
20 20 3 25 15 3
20 20 4 25 20 2
20.2 20.2 2.2 25 20 3
25 25 2 25 20 4
25 25 3 28 25 2.8
25 25 5 30 15 2
25.4 25.4 3.175 30 17 2
30 30 2 30 20 2
30 30 3 30 20 3
30 30 4 30 20 4
30 30 5 30 20 5
30 30 10 32 25 4
31 31 11.5 37 11 3
35 35 6 38 26 3
35 35 9.5 40 18 5
38 38 2 40 19 6
38 38 9 40 22.5 5
40 40 2 40 25 5
40 40 3 40 33 4
40 40 4 40 36 5
40 40 4.9 45 30 2
40 40 5 45 30 2.35
40 40 8 45 42 13.5
40 40 10 47 28.5 6
50 50 4 50 30 3
50 50 5 50 30 5
50 50 10 50 32 4
50 50 13 52 35 8
50.5 50.5 4.6 55 50 15
55 55 5 60 40 5
55 55 10 63 50 12.5
60 60 5 65 30 8
60 60 6 65 55 10
60 60 10 67 57 12
60 60 15 70 50 10
61 61 8.2 75 50 8
63 63 15 80 45 4.5
70 70 4 80 50 6
70 70 5 91 38 18
70 70 7 100 43 14
70 70 11 100 75 8
76 76 12.7 100 80 3.5
80 80 6 100 80 8
80 80 8 105 30 6
80 80 9.8 105 50 10
80 80 10 115 75 8
80 80 15 120 110 10
90 90 5 125 80 14
100 100 6 150 100 10
100 100 8 171 27 13
100 100 10 185 35 10
100 100 20 200 60 6
120 120 12      
123 123 23      
150 150 16      

Rincian produk

Ngaran Produk Sudut Aluminium
Jenis Bahan alumunium
Kelas alloy 1000 Runtuyan: 1050, 1060, 1070, 1080, 1100, 1435, jsb
2000 Series: 2011, 2014, 2017, 2024, jsb
3000 Series: 3002, 3003, 3104, 3204, 3030, jsb
5000 Series: 5005, 5025, 5040, 5056, 5083, jsb
6000 Runtuyan: 6101, 6003, 6061, 6063, 6020, 6201, 6262, 6082, jsb
7000 Series: 7003, 7005, 7050, 7075, jsb
Watekna T3-T8
Standar ASTM, ASME, EN, JIS, DIN, GB/T jsb
Ukuran Tingal kana tabél di luhur
Wangun buleud / pasagi / rectangular / Wangun custom
Beungeut Ngagiling finish, Anodized, Éléktroforésis, bubuk palapis, sisikian kai, Keusik Blasting atanapi Adat
Warna Caang Pérak, Hideung, Champagne, Emas, Rose Emas, Perunggu, Bulao, Gray atawa Adat
Aplikasi 1. Cahaya, Panel Surya.
2. Trim arsitéktur, siling, Kabinet jsb.
3. Koper, Lift, Nameplate, Bingkai Poto jsb.
4. Hiasan Mobil
5. Komponén jati
6. Parabot Doméstik: Kulkas, Micro-Wave Oven, Alat-alat stéréo.
7. Aerospace jeung Aviation.
8, Pigura athletic, rak jsb.

Service fabrikasi

detail-(6)

Réngsé

Deburring, Brushing, Graining, Sanding, Polishing, Abrasive blasting, Shot blasting, Kaca bead blasting, Burnishing, Anodizing, Powder coating, Éléktroforésis

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City Metals Products Co., Ltd tiasa nyayogikeun rupa-rupa bentuk stainless steel khusus sareng struktural.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk