Perlakuan Panas Aluminium

Aluminium Alloy Tempers Sadia

Nalika tempo ngagunakeun aluminium extruded salaku solusi pikeun proyék a, Urang kedah pisan akrab jeung alloy aluminium sarta tempers.Tempo éta teu jadi gampang pikeun comprehensively na deeply ngartos pangaweruh sagala alloy na tempers.Janten tibatan nyobian janten ahli alloy nyalira, panginten langkung saé urang damel babarengan pikeun ngarengsekeun masalah.Anjeun tiasa ngalibetkeun kami dina tahap awal proyék anjeun pikeun ngabahas komponén atanapi panggunaan tungtung produk sareng syarat khusus anjeun, sapertos kakuatan, kaayaan lingkungan, bérés, sareng kabutuhan fabrikasi.Hayu insinyur extruder sareng ahli ngabantosan anjeun.

Séri 6000 mangrupikeun alloy aluminium anu paling seueur dianggo.Runtuyan 6 henteu tiasa dianggo gancang-gancang ku kituna tiasa langkung gampang diekstrusi sareng profil diproduksi langkung murah.Séri 7000 mangrupikeun alloy anu paling kuat sareng populér pikeun aplikasi penerbangan, otomotif sareng kelautan, tapi peryogi kakuatan anu langkung luhur pikeun ngaleungitkeun.

Tapi dumasar kana komposisi nyalira pikeun milih hiji alloy teu cukup sabab aluminium bisa salajengna strengthened tur hardened ku cara maké quenching (cooling), perlakuan panas, jeung / atawa téhnik kerja tiis.Contona, alloy 6063, salaku patandingan alus has pikeun tujuan hiasan, nawarkeun hiji finish permukaan alus teuing jeung bisa dipaké pikeun extrude tembok ipis atawa detil rupa.Un-panas-diperlakukeun 6063 sigana kawates sabab boga kakuatan lemah sareng kakuatan ngahasilkeun.Tapi nalika T6 tempered (6063-T6), kakuatan sarta ngahasilkeun kakuatan bakal greatly ngaronjat tur hal ieu ngajadikeun alloy 6063 cocog pikeun aplikasi arsitéktur, utamana jandela jeung panto pigura.

Dina tabél, urang daptar bagian tina status watek paling umum kami disadiakeun pikeun rujukan anjeun.

Watekna Katerangan
O Lemes pinuh (anil)
F Salaku fabricated
T4 Solusi dipanaskeun sareng umurna alami
T5 Ditiiskeun tina kerja panas sareng umur artifisial (dina suhu anu luhur)
T6 Solusi dipanaskeun sareng umur artifisial
H112 Galur hardened (manglaku ka 3003 wungkul)

Watek unggal alloy ogé tiasa nyiptakeun variasi anu ageung dina karakteristik sareng kumaha réaksina kana varianProsés Fabrikasi.

Kelas alloy Kakuatan Tanggapan Anodize Kamampuh mesin Aplikasi Biasa
1100 Lemah C E Multi-Hollows, konduktivitas listrik
3003 Lemah C D Tubing fléksibel, Transfer Panas
6063 Sedeng A C Perlengkapan Lampu LED, Tilelep Panas
6061 Sedeng B B Cet Ball Gun tong, Telescoping Driveshafts
7075 Luhur D A Komponén Pesawat Struktural, Senjata Api

Skala: A ngaliwatan E, A = pangalusna

alloy séjén Aya kana paménta.