Aluminium Hexagon Bar / Ukuran tube

Aluminium Hexagon Bar Extrusion maot dina Stok

Kami daptar ukuran bar sagi genep aluminium anu kami parantos dikembangkeun.Anjeun tiasa milih tina tabel di handap ieu dumasar kana kabutuhan anjeun.Upami anjeun hoyong ukuran khusus, kami ogé tiasa ngabantosan anjeun.

Daptar Ukuran Aluminium Hexagon Bar - maot anu aya
S5 S12 S16.5 S23 S30
S5.5 S12.2 S17 S23.8 S30.5
S6 S12.5 S17.5 S24 S32
S6.3 S12.7 S18 S24.5 S34
S6.35 S13 S19 S25 S36
S6.4 S13.2 S19.05 S25.4 S38
S6.65 S13.6 S20 S25.9 S38.1
S7 S13.85 S20.6 S26 S40
S8 S13.95 S20.7 S26.3 S41.6
S8.1 S14 S21 S26.5 S44.45
S9 S14.3 S21.4 S27 S46
S9.7 S14.5 S21.9 S28 S54
S10 S15 S22 S28.4  
S10.5 S15.3 S22.1 S28.5  
S11 S15.88 S22.23 S28.58  
S11.25 S16 S22.5 S29

Aluminium Hexagon Tube Extrusion maot dina Stok

Kami daptar ukuran tabung sagi genep aluminium anu kami parantos dikembangkeun.Anjeun tiasa milih tina tabel di handap ieu dumasar kana kabutuhan anjeun.Upami anjeun hoyong ukuran khusus, kami ogé tiasa ngabantosan anjeun.

Daptar Diaméter pipah sagi genep aluminium - maot aya
S13,7 x 8,9 ID S30 x 19.3 ID
S14 x 5.5 ID S30 x 20.6 ID
S14 x 8 ID S30 x 22.4 ID
S15 x 5.4 ID S31,77 x 18 ID
S15 x 11 KTP S31.78 x 23 ID
S17 x 7.4 ID S32 x 12 ID
S17 x 11.5 ID S32 x 15 KTP
S19 x 6.8 ID S32 x 16 KTP
S20 x 7.2 ID S32 x 19 ID
S21 x 9.5 ID S33 x 7 ID
S22 x 5 ID S34 x 24.1 ID
S22 x 11 ID S36 x 23.5 ID
S24 x 10.5 ID S35 x 27 KTP
S24 x 12.8 ID S46 x 20 KTP
S25 x 10.6 ID S65 x 45 ID
S26 x 18.6 ID S75 x 56.5 ID
S27 x 18.5 ID S96 x 72 ID
S29 x 18.6 ID S110 x 84.9 ID
S30 x 16.5 ID