Aluminium Linear Rail

Katerangan pondok:

Aluminium Linear Guide, Aluminium Guide Rail


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Ngaran Produk Aluminium Linear Rail
Kelas alloy 6063, 7075, 6061, 7003, 6005 atanapi Adat
Watekna T5, T6, atawa Adat
Wangun & Ukuran Adat
Aplikasi Rupa-rupa industri gumantung kana pamundut palanggan
Tipe Custom Salaku per disadiakeun gambar atawa sampel
Fabrikasi Panggilingan, pangeboran / ngetok, punching, bending, las jsb.
Beungeut Ngagiling finish, gandum kai, anodizing, bubuk palapis jsb.
Warna Caang Silver, Hideung, Champagne, Emas, Rose Emas, Perunggu, Bulao, Gray, jsb.
MOQ 1000 Kg
Standar Kualitas Kualitas luhur
image3
Modél A (mm) B (mm) Kapadetan Linier (kg/m)
MTS8979 105 96 5.4
MTS8980 140 100 7.48
MTS8779 180 100 8.83
MTS9110 152 72.5 5.209
image4
image5
Modél A (mm) B (mm) Kapadetan Linier (kg/m)
MTS2516 75 65.5 6.4
MTS2517 80 81 8.48
MTS2532 100 107 15.25
MTS2750 80 73 7.35
MTS4000 180 82 23.27

Service fabrikasi

detail-(6)

Réngsé

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd tiasa nyayogikeun rupa-rupa standar sarengcustom / wangun husus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami