Profil Aluminium pikeun Panel Surya

Katerangan pondok:

Aluminium panel surya pigura, extruded pigura aluminium


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Ngaran Produk Profil Aluminium pikeun Panel Surya
Kelas alloy 6061/6063/6005/6060
Watekna T3-T8
Wangun Numutkeun gambar atanapi Sampel anu disayogikeun (kuadrat, sudut, datar, T-profil, rotundity, oval, slot)
Fabrikasi Ngaktipkeun / panggilingan, pangeboran / ngetok, motong precise, jsb.
Perlakuan permukaan Polishing, Anodizing, Power Coating, Pasir Blasting, jsb.
Ukuran 1) 30 * 25 mm dilarapkeun ka 30-120 watt komponén solar;
2) 35 * 35 mm dilarapkeun ka 80-180 watt komponén solar;
3) 50 * 35 mm dilarapkeun ka 160-220 watt komponén solar;
4) ukuran ngaropéa séjén kayaning 17 * 17 mm, 20 * 20 mm, 23 * 17 mm, 25 * 25 mm * 25 mm, 35 * 30 mm, 40 * 28 mm, 40 * 30 mm, 40 * 35 mm, 42 * 35 mm sareng 45 * 35 mm, 46 * 30 mm, 46 * 35 mm, 48 mm *, 46 * 50 mm, 46 * 60 mm, 35 * 60 mm
Biasana Dipaké spésifikasi 1956 * 992 * 50 mm
1650 * 992 * 45 mm
1640 * 992 * 45 mm
1580 * 808 * 40 mm
1576 * 808 * 40 mm
1482 * 670 * 40 mm
1200 * 545 * 35 mm
754 * 669 * 30 mm
824 * 545 * 30 mm
620 * 286 * 30 mm
540 * 342 * 25 mm
Atawa Adat
Jinis-jinis Sudut Sudut 90°
45° Sudut
spésifikasi Numutkeun gambar atanapi Sampel anu disayogikeun (kuadrat, sudut, datar, T-profil, rotundity, oval, slot)

Alesan pikeun ngagunakeun pigura aluminium éta

(1) éta résistansi korosi, kakuatan tinggi sareng stabil supados tiasa ngajagi komponén tanaga surya.

(2) éta tiasa dianggo salaku panyalindungan kilat nalika aya guludug

(3) kakuatan tensile tinggi na bisa ningkatkeun lalawanan loading salju, dampak anti hujan / angin

 

 

Service fabrikasi

detail-(6)

Réngsé

Deburring, Brushing, Graining, Sanding, Polishing, Abrasive blasting, Shot blasting, Kaca bead blasting, Burnishing, Anodizing, Powder coating, Éléktroforésis

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd tiasa nyayogikeun rupa-rupa standar sarengcustom / wangun husus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami