Aplikasi

Industri Otomotif
Pangsa konsumsi baja pikeun industri otomotif parantos turun dina taun-taun ayeuna, sedengkeun pangsa paduan logam ringan sapertos alumunium sareng magnésium parantos ningkat sacara dramatis.Dibandingkeun jeung baja keur industri otomotif, alloy aluminium boga runtuyan sipat alus teuing kayaning dénsitas low, kakuatan spésifik tinggi, rigidity spésifik tinggi, résistansi dampak tinggi, élastisitas alus, sarta laju daur ulang cukup tinggi, sarta ku kituna geus dibikeun leuwih na leuwih perhatian.Dina mangsa nu bakal datang, kasebut nyaéta dimungkinkeun yén sakabéh bagian sareng komponenana mobil bakal dijieun tina alloy aluminium.

Produk anu disarankeun:

metals Automotive Industry

Industri Rel-Speed ​​Luhur
Kalayan ningkat paménta konservasi énergi sareng perlindungan lingkungan di sakumna dunya, rel-speed tinggi ngembang dina arah beurat hampang sareng konsumsi énérgi rendah.Aluminium jeung alloy aluminium, salaku bahan optimum pikeun ngurangan beurat, boga kinerja alus teuing nu teu bisa rivaled ku bahan séjén.Dina kandaraan rail, alloy aluminium utamana dipaké salaku struktur karéta-awak, sarta profil aluminium akun pikeun ngeunaan 70% tina beurat sakabéh awak karéta alloy aluminium.

Produk anu disarankeun:

DSC0212711(1)
DSC021415
metals High-speed Rail Industry
metals Solar Energy Industry

Industri tanaga surya

  Kaunggulan tina pigura panel surya aluminium dina industri photovoltaic: (1) lalawanan alus mun korosi jeung oksidasi;(2) Kakuatan anu luhur sareng kateguhan;(3) kinerja kakuatan tensile Good;(4) élastisitas alus, rigidity jeung kakuatan kacapean logam tinggi;(5) Gampang transportasi sareng instalasi.Beungeutna moal dioksidasi sanajan éta scratched na tetep kinerja alus;(6) Pilihan bahan gampang sareng pilihan ganda.Sababaraha skenario aplikasi;(7) Kalayan umur 30-50 taun atanapi langkung.

Produk anu disarankeun:

Jalur Majelis
Rel custom dijieunna tina profil aluminium boga ciri karasa tinggi, deformasi lemah sareng lifespan panjang tur nu paling ilahardipaké profil aluminium dina garis assembly.

Produk anu disarankeun:

metals Assembly Line
metals Aviation and Aerospace Industry

Produk anu disarankeun:

Industri Aerospace
The alloy aluminium dipaké dina industri Aerospace nu urang disebut aerospace alloy aluminium boga runtuyan kaunggulan kaasup kakuatan husus tinggi, processability alus tur formability, béaya rendah jeung maintainability alus, sarta loba dipaké dina struktur utama pesawat.Generasi anyar pesawat canggih di mangsa nu bakal datang bakal butuh syarat design luhur pikeun speed ngalayang tinggi, ngurangan beurat tur siluman hadé.Sasuai, sarat pikeun kakuatan husus, firmness husus, kinerja kasabaran karuksakan, waragad manufaktur sarta integrasi struktural aerospace aluminium alloy bakal greatly ngaronjat.
Aluminium 2024 atanapi 2A12 aluminium gaduh kateguhan narekahan anu luhur sareng tingkat ékspansi retakan kacapean anu rendah sareng mangrupikeun bahan anu paling sering dianggo pikeun awak pesawat sareng kulit underwing.
7075 alloy aluminium nyaéta kahiji dipaké diantara 7xxx alloy aluminium.Kakuatan alloy aluminium 7075-T6 éta pangluhurna diantara alloy aluminium nu geus kaliwat, tapi kinerja lalawanan ka stress korosi jeung spalling korosi teu idéal.
7050 alloy aluminium dikembangkeun dina dasar 7075 alloy aluminium, sarta boga pagelaran sakabéh hadé dina kakuatan, résistansi kana spalling korosi jeung stress korosi.
6061 alloy aluminium nyaéta kahiji dipaké dina industri aerospace diantara 6XXX runtuyan alloy aluminium nu boga kinerja lalawanan korosi alus.

Industri Éléktronik
Kalayan paningkatan konstan dina élmu sareng téknologi sareng téknik ngolah, alloy aluminium dianggo langkung seueur dina produk éléktronik.alloy aluminium populér dina widang produk éléktronik modern kusabab beurat lampu maranéhanana jeung kakuatan tinggi, résistansi korosi tinggi, résistansi shock, insulasi sora jeung ciri séjén.Kalayan ngembangkeun konstan élmu bahan sareng téknik ngolah, alloy aluminium bakal langkung seueur dianggo.Aluminium alloy heat sink, aluminium alloy cangkang batré, cangkang aluminium pikeun komputer tablet, cangkang aluminium pikeun komputer notebook, cangkang aluminium pikeun carjer portabel, cangkang aluminium pikeun alat-alat audio mobile, jsb.

Produk anu disarankeun:

metals Electronic Instruments Industry
Eco-friendly Smoking Rooms

Roko kamar ramah-eco
Roko ramah lingkungan tiasa dianggo dina sababaraha kaayaan: kantor, gedong kantor, mall balanja, hotél bintang, stasion, rumah sakit, toko 4S sareng tempat umum sareng bumi sanés.Éta henteu ngan ukur tiasa nyumponan paménta perokok tapi ogé mastikeun yén jalma sanés henteu kaganggu ku ngaroko pasif.Ruang roko anu ramah lingkungan nganggo téknologi induksi otomatis, téknologi playback multimedia sareng fungsi pemurnian otomatis haseup kadua ku induksi intelijen buatan.Ruang roko anu ramah lingkungan henteu ngan ukur kamar roko, tapi ogé alat panyucian hawa jero ruangan anu ageung.

Produk anu disarankeun:

Industri Mesin sareng Peralatan
alloy aluminium boga dénsitas low, kakuatan tinggi na rigidity tinggi, élastisitas alus sarta lalawanan dampak alus.alloy aluminium anu loba dipaké dina transportasi, aerospace jeung aviation, éléktronika jeung panerapan listrik, pétrokimia, konstruksi jeung bungkusan, mékanis jeung listrik, mesin tékstil, minyak bumi Ngalanglang mesin, mesin sarung, mesin percetakan, treuk forklift, alat-alat médis, alat-alat olahraga ogé. salaku kahirupan jalma jeung loba aspék séjén.

Produk anu disarankeun:

DSC0215424519
42424-1
metals Machinery and Equipment Industry