Kami ngadamel rupa-rupa bentuk baja anu ditarik tiis tina bentuk standar dugi ka bentuk kompleks, tina bentuk anu sederhana dugi ka bentuk anu kompleks.Pilihan bahan sareng desain kami tiasa nyumponan kabutuhan sababaraha industri sareng ngahémat artos anjeun ku ngirangan léngkah-léngkah mesin bari ningkatkeun hasil sareng produktivitas.Usaha kami nyaéta ngajantenkeun anjeun langkung kompetitif dina bisnis.

Tiis digambar Steel Propil