Jasa Gambar Tiis Adat

Urang ngahasilkeun ratusan wangun husus custom kalawan rubak maksimum 130 mm kana sasuai ka nu Anjeun tina wangun husus basajan pikeun wangun kacida kompléks pikeun rupa-rupa industri jeung aplikasi kalawan sasmita baja béda.

custom profile

Kaunggulan pikeun Konsumén

Ngurangan Waktos Machining

Jimat Tenaga Kerja

Kurang Waktu Ngolah

Ngaminimalkeun Leungitna Bahan

Tolerances ngadeukeutan

Kakuatan Luhur

Permukaan Konsisten