Adat / Propil Aluminium husus

Katerangan pondok:

Profil Aluminium Adat, Profil Aluminium Khusus, Bagian Aluminium Adat, Bagean Aluminium Khusus, Bentuk Khusus Profil Aluminium, Bentuk Bentuk Khusus Aluminium


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Custom Aluminium Propil
Kelas alloy Adat
Watekna Adat
Wangun & Ukuran Adat
Aplikasi Rupa-rupa industri gumantung kana pamundut palanggan
Tipe Custom Salaku per disadiakeun gambar atawa sampel
Fabrikasi Panggilingan, pangeboran / ngetok, punching, bending, las jsb.
Beungeut Ngagiling finish, gandum kai, anodizing, bubuk palapis jsb.
Warna Caang Silver, Hideung, Champagne, Emas, Rose Emas, Perunggu, Bulao, Gray, jsb.
MOQ 1000 Kg
Standar Kualitas Kualitas luhur

Kadang-kadang Aluminium propil baku teu bisa nyugemakeun kaperluan proyék anjeun kusabab atribut unik tina proyék jeung écés nu peryogi custom custom propil Tonjolan aluminium.Dina titik ieu, urang tiasa ngabantosan anjeun.Hayu urang terang syarat sareng karesep anjeun;urang bisa nyieun custom paeh pikeun ngahasilkeun bentuk husus & ukuran naha éta padet, kerung, semi-kerung jeung rupa-rupa layanan sekundér kayaning jasa fabrikasi, perlakuan permukaan, perlakuan panas ngan pikeun anjeun.

Extruders kami tiasa ngahasilkeun bentuk khusus lebar dugi ka 450mm sareng urang tiasa ngaluarkeun bentuk naon waé sareng nyayogikeun panjang profil tina 0,5 méter dugi ka 15 méter.

Pilihan sasmita aluminium gumantung kana sarat pamakéan tungtung husus produk Anjeun.Pilihan kedah dumasar kana sarat kakuatan, weldability, ngabentuk ciri, finish, résistansi korosi, machinability sarta ekspektasi séjén tina aplikasi tungtung-pamakéan.Urang nyadiakeun rupa-rupa sasmita aluminium.

Sasmita Aluminium Urang Bisa Nyadiakeun

Galunggung Series Kelas Perwakilan Ciri Aplikasi
1XXX 1050/1070/1100/1197 ● aluminium murni ● mindahkeun panas
● alloy non-panas treatable ● Otomotif
● Lemes ● industri HVACR
● konduktivitas termal alus ● industri listrik
3XXX 3102/3103/3003 ● lalawanan korosi alus ● aplikasi Arsitéktur
● alloy non-panas treatable ● Talang, downspouts, roofing, jeung sisi
● kakuatan sedeng ● Otomotif
● workability alus ● industri HVACR
● 3003 Alloy nyaéta 20% leuwih kuat batan 1100 ● aplikasi outdoor
  ● aplikasi anti karat lianna
5XXX 5083 ● Gampang weld ti alloy 6xxx-seri ● aplikasi struktur kapal laut
● Alus dina lalawanan korosi di lingkungan uyah-cai
6XXX 6061 ● lalawanan korosi High ● Bahan konstruksi
● alloy panas treatable ● komponén otomotif
● Weldable ● komponén Kelautan.
● Magnésium jeung alloy silikon ● komponén sasak
● weldability alus tur formability.  
6063 ● Kacida tahan korosi ● komponén mobil Railway
● workability alus tur weldability ● Pipa/Pipa
● penampilan pangalusna sanggeus anodizing ● konduktor beus listrik
● Struktur sisikian Finer ti 6061 ● aplikasi Arsitéktur.
6082 ● Kacida tahan korosi ● Truk awak
● penampilan alus sanggeus anodizing ● Lantai
● High-kakuatan  
7xxx 7075 ● Leuwih séng ti 6061 ● aplikasi-kakuatan High
● alus teuing tahan korosi ● Aerospace
● High-kakuatan ● parabot militér
7108 ● alus teuing tahan korosi ● Gedong jeung aplikasi angkutan
● High-kakuatan
● kawates extrudability na formability
● Susceptible kana stress korosi di wewengkon kalawan stresses tinggi

Service fabrikasi

detail-(6)

Réngsé

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd tiasa nyayogikeun rupa-rupa standar sarengcustom / wangun husus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami