Extruded Aluminium Motor dipager

Katerangan pondok:

Perumahan Motor Ekstrusi Aluminium, Casing Motor Ekstrusi Aluminium, Shell Motor Ekstrusi Aluminium, Perumahan Motor Extruded, Casing Motor Extruded, Perumahan Motor, Casing Motor, Shell Motor, Kandang Motor


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Ngaran Produk

Extruded Aluminium dipager

Kelas alloy

6063/6061

Watekna

T4 / T5 / T6

Wangun

Salaku per disadiakeun gambar atawa sampel

MOQ

1 ton

Beungeut

Ngagiling finish, Polishing, Brushing, Anodizing, Éléktroforésis, sisikian kai, bubuk palapis

Warna

Pérak, hideung, bodas, parunggu, sampanye, héjo, kulawu, konéng emas, nikel, atawa ngaropéa

Kandel pilem

Anodized

Disaluyukeun.Ketebalan biasa: ≥8 μm

Palapis bubuk

Disaluyukeun.Ketebalan biasa: 80-120 μm

Éléktroforésis pilem kompléks

Ketebalan biasa: 16 um

Sikian Kayu

Disaluyukeun.Ketebalan biasa: 60-120 μm

Standar

Kualitas luhur

Extruded Aluminium Enclosure, ogé katelah cangkang motor aluminium extruded, Perumahan Aluminium Extrusion Motor.Sarta eta boga kaunggulan lightweight, kakuatan tinggi, kakuatan tensile, konduktivitas termal hébat (dissipation panas), beungeut geulis, jsb Karakteristik lightweight nyieun extruded perumahan motor leuwih merenah pikeun transportasi, instalasi tur nyieun produk Anjeun lightweight;Sakumaha anu urang terang, motor kerja ngahasilkeun seueur panas, ciri dissipation panas anu hébat tiasa ngajaga motor kerja dina kisaran suhu anu pas sareng ieu tiasa manjangkeun umur motor.Extruded Aluminium dipager ieu loba dipaké dina motor servo, motor mikro, AC motor, generator, pompa cai jeung produk lianna.

 

 

 

Service fabrikasi

detail-(6)

Réngsé

Deburring, Brushing, Graining, Sanding, Polishing, Abrasive blasting, Shot blasting, Kaca bead blasting, Burnishing, Anodizing, Powder coating, Éléktroforésis

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd tiasa nyayogikeun rupa-rupa standar sarengcustom / wangun husus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami