Datar Wide Wangun Aluminium Panas-Sink

Katerangan pondok:

Bagéan Aluminium Bentuk Lega Datar pikeun Tilelep Panas, Ekstrusi Aluminium Bentuk Lega Datar pikeun Tilelep Panas, Tilelep Panas Aluminium, Radiator Aluminium


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Ngaran Produk

Datar Wide Wangun Aluminium Panas-Sink

Kelas alloy

6063-T5 atawa sasmita séjén

Wangun

Salaku per disadiakeun gambar atawa sampel

Kandel

0.7mm-10mm

Ukuran

Numutkeun gambar atawa sampel disadiakeun ku klien

Kasabaran motong Precision

Di handap 1m: ± 0,25mm

Ti 1m nepi ka 2m: ± 0.35mm

Di luhur 2m: ± 0,50mm

Toleransi pangeboran

± 0,15 ~ 0,20 mm

Toleransi motong biasa

± 10 ~ 0mm

Industri Perwakilan

Industri, mesin, éléktronika jsb.

Tipe Custom

Salaku per disadiakeun gambar atawa sampel

Fabrikasi

Panggilingan, pangeboran / ngetok, punching, bending, las jsb.

Beungeut

Ngagiling Finish, Lukisan Kayu Gandum, Anodizing, Powder Coating jsb.

Warna

Caang Silver, Hideung, Champagne, Emas, Rose Emas, Perunggu, Bulao, Gray, jsb.

MOQ

500Kg

Standar Kualitas

Sedeng atawa kualitas luhur

Tilelep panas anu dianggo sareng LED nyaéta pikeun nyerep sareng nyebarkeun panas tina dioda LED sareng ka tilelep panas.Hawa sirkulasi sabudeureun heat sink bisa mantuan pikeun niiskeun eta.Panas teuing dina LEDs bakal ngaruksak phosphor LED, ngabalukarkeun kaluaran lampu handap, ngarobah warna atawa ngurangan umur.Tapi hanjakalna yén masalah anu paling umum anu urang tingali dina aplikasi lampu LED asalna tina tilelep panas atanapi henteu pisan.The heat sinks kami nyadiakeun bisa mantuan Anjeun nyingkahan masalah termal ieu.

296A3608

Service fabrikasi

detail-(6)

Réngsé

Deburring, Brushing, Graining, Sanding, Polishing, Abrasive blasting, Shot blasting, Kaca bead blasting, Burnishing, Anodizing, Powder coating, Éléktroforésis

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd tiasa nyayogikeun rupa-rupa standar sarengcustom / wangun husus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami