Warta

  • Aluminum Extrusion Dies FAQs

    Aluminium Extrusion maot FAQs

    Hayu urang mimitian ku bubuka ringkes mangpaat extrusion aluminium.Aluminium Lightweight nyaeta 1/3 dénsitas baja, nu ngajadikeun aluminium hiji pilihan alus teuing pikeun loba aplikasi nu patali gerak.Kauntungan...
    Maca deui
  • Extruded Aluminum Finishing and Aluminum Extrusion Profiles FAQs

    Finishing Aluminium Extruded sareng Profil Extrusion Aluminium FAQs

    Q: Naon aluminium Tonjolan rengse anjeun nawiskeun?/ Naon métode pagawean aluminium sadia?A: Urang nawiskeun jas kakuatan sarta finish anodized nu nyadiakeun lalawanan korosi optimum dina rupa-rupa kelir.Naha anjeun milarian kabutuhan fungsional atanapi éstétis ...
    Maca deui
  • Aluminum Vs. Stainless Steel for Custom Metal Components: Cost & More

    Aluminium vs.Stainless Steel pikeun Komponén Metal Adat: ongkos & More

    Pikeun maranéhanana néangan komponén logam custom, manggihan bahan sampurna tiasa bit nangtang.Sababaraha LOGAM anu paling sering dianggo nyaéta aluminium sareng stainless steel, anu sigana ngagaduhan sajuta jinis.Naha anjeun milarian sababaraha komponén khusus anu didamel sareng nee ...
    Maca deui