Aluminium Extrusion maot FAQs

Hayu urang mimitian ku bubuka ringkes mangpaat extrusion aluminium.

Enteng

Aluminium nyaéta 1/3 dénsitas baja, nu ngajadikeun aluminium hiji pilihan alus teuing pikeun loba aplikasi patali gerak.Kauntungan tina bagian aluminium anu diekstrusi nyaéta nempatkeun bahan ngan ukur di tempat anu diperyogikeun, berpotensi ngirangan beurat sareng biaya.

Kuat

Aluminium boga rasio kakuatan-to-beurat luhur batan loba bahan séjén.Contona, 6061-T6 kelas aluminium ampir opat kali kakuatan 304 stainless steel;nu ngajadikeun aluminium extruded pilihan alus dina aplikasi beban-bearing, dimana minimization beurat mangrupa kritik.

Non-korosif

Nalika Beusi dioksidasi, éta bakal karat sareng serpihan, tapi nalika aluminium ngaoksidasi ngabentuk pilem pelindung dina permukaan.Éta tiasa ngahémat biaya prosés palapis sareng ngaleungitkeun pangropéa nalika henteu peryogi finish kosmetik.

Gampang dianggo

Paling sasmita mesin aluminium gampang.Anjeun tiasa motong ékstrusi aluminium ka panjangna ku hacksaw sarta bor liang kalawan bor tanpa kabel Anjeun.Ngagunakeun extrusions aluminium leuwih bahan séjén bisa nyimpen maké jeung cimata dina mesin anjeun sarta tooling.

Sababaraha pilihan pagawean

Aluminium extruded bisa dicét, plated, digosok, textured na anodized.Ieu masihan anjeun seueur pilihan pikeun dipilih tibatan anu mungkin sareng bahan anu sanés.

Bisa didaur ulang

Aya nilai pasar pikeun aluminium besi tua.Éta hartosna nalika produk anjeun dugi ka tungtung daur hirupna teu aya masalah sareng miceun bahan anu teu dipikahoyong.

Alat anu murah

Nalika désainer mikir ngeunaan ngagunakeun aluminium extruded, aranjeunna mindeng bakal ngawatesan diri kana wangun sadia dina katalog produk baku.Éta tiasa janten kasempetan anu lasut pikeun optimasi desain, sabab alat-alat ékstrusi khusus heran murah.

Aluminium Extrusion maot FAQs

Q: Sabaraha biaya paeh?

A: Teu aya biaya set pikeun maot.Dumasar kana kustomisasi kalebet ukuran, bentuk sareng pagawean, kami bakal masihan harga anu adil.

Q: Sabaraha umur hiji extrusion paeh?/ Sabaraha lami hiji extrusion maot ilaharna lepas?

A: Urang mendesain paeh ngadalikeun panas sarta tekanan henteu rata, nu slows turun laju Tonjolan tur manjangkeun umur paeh a.Antukna, maot bakal perlu diganti, tapi urang nyerep biaya ngagantian paeh.

Q: Naha anjeun tiasa nganggo paéh anu aya tina ékstrusi profil anu sanés?

A: Gumantung kana aplikasi husus Anjeun, kami nawiskeun maot standar.Upami kami ngagaduhan paeh standar anu cocog sareng kabutuhan anjeun, kami bakal ngirim anjeun citak profil pikeun ditinjau.Upami dianggo pikeun aplikasi anjeun, maka kami bakal ngajalankeunana pikeun anjeun.

Mésér & Mesen FAQs

Q: Naha anjeun tiasa motong extrusions kana panjang anu ditangtukeun sateuacan ngirimkeunana?

A: Urang ngagunakeun rupa-rupa prosedur jeung téhnik pikeun ngonpigurasikeun extrusions aluminium husus ku cara motong, bending, deburring, las, machining jeung ngabentuk keur ngumpul produk ahir Anjeun.

Q: Naon kuantitas pesenan minimum?

A: Biasana, kuantitas pesenan minimum tanpa biaya set up nyaéta 1,000 pon per mill finish.

Q: Naon pilihan bungkusan anjeun nawiskeun?

A: Kami nganggo rupa-rupa bungkusan standar sareng khusus pikeun ngirim pesenan anjeun ku cara naon waé anu anjeun pikahoyong, tina bungkusan bulistir dugi ka peti anu lengkep sareng aman.


waktos pos: Jun-04-2021