Finishing Aluminium Extruded sareng Profil Extrusion Aluminium FAQs

Q: Naon aluminium Tonjolan rengse anjeun nawiskeun?/ Naon métode pagawean aluminium sadia?

A: Urang nawiskeun jas kakuatan sarta finish anodized nu nyadiakeun lalawanan korosi optimum dina rupa-rupa kelir.Naha anjeun milarian syarat fungsional atanapi estetika, kami tiasa ngabantosan nangtukeun bubuk anu pas pikeun aplikasi anjeun.

Q: Naon bédana antara anodized aluminium sarta ngagiling rengse aluminium?

A: Mill rengse aluminium nujul kana produk Tonjolan nu teu undergone sagala perlakuan permukaan.Aluminium anodized mangrupakeun aluminium rengse ngagiling nu mana ngaliwatan anodization nu, nu mangrupa prosés éléktrokimia nu naek lalawanan korosi, durability jeung hiasan.

Q: Naon pilihan machining aluminium sadia?

A: Kami ngagaduhan sapuluh mesin CNC, anu ngagaduhan kamampuan machining nangtung sareng horizontal.Sapuluh mesin CNC kami ogé gaduh kamampuan sumbu-4, anu ngamungkinkeun urang ngagiling ékstrusi aluminium dina sababaraha sumbu tanpa kedah ngarobih perkakas, anu ningkatkeun produktivitas.

Q: Naon métode inspeksi jeung standar anjeun nuturkeun pikeun mastikeun kualitas desain extrusion aluminium anjeun?

A: Urang mastikeun bagian fabricated minuhan spésifikasi diperlukeun ngaliwatan inspeksi taliti nu ngawengku nyieun custom gauging pikeun mastikeun pas jeung fungsi unggal bagian lamun perlu.Kami nawiskeun rupa-rupa jasa ekstrusi aluminium bari ngajaga sertifikasi ISO 9001: 2015 di sadaya fasilitas manufaktur urang.

Q: Dupi anjeun mantuan kuring ngarancang hiji profil aluminium anyar?

A: Naha anjeun datang ka kami kalawan print fabrikasi pinuh atawa ngan bagian tina hiji gagasan, urang tiasa dianggo sareng anjeun pikeun ngahontal sarat design idéal Anjeun.Kalayan bantosan desain anu dibantuan komputer (CAD) sareng manufaktur anu dibantuan komputer (CAM), kami tiasa ngabantosan anjeun ngalaksanakeun kabutuhan fabrikasi anjeun.

Q: Naha aya wates ukuran dina profil ékstrusi aluminium anu anjeun tiasa ngahasilkeun?

A: jasa Tonjolan aluminium kami ngidinan rentang beurat-per-suku 0,033 nepi ka 8 pon sarta ukuran bunderan nepi ka 8 inci.


waktos pos: Jun-04-2021