Sistem panyalindungan non-perokok

Sistem panyalindungan non-perokok

Lingkungan roko hadé, dunya hadé.

Non-smoker-protection systems-11

Latar ngembangkeun produk
Ayeuna, nagara-nagara di sabudeureun kecap parantos ngaluncurkeun undang-undang sareng peraturan anti roko pikeun ngajagaan anu henteu ngaroko.Dilarang pisan ngaroko dina sababaraha angkutan umum.Numutkeun kana Pusat Panaliti Caner Jerman (DKFZ), haseup bako ngandung langkung ti 4800 zat anu langkung ti 70 disangka karsinogenik.Sababaraha zat anu kacida toksik sareng korosif ogé kapanggih.Ieu ngagambarkeun kumaha bahaya haseup bako sareng ku kituna, ngaroko pasif, sabenerna.
Pikeun ngabéréskeun masalah ngaroko, biasana nyetél stan roko atanapi pulo roko, ngaliwatan cutout témbok - atanapi ku cara nyambungkeun sistem ventilasi pikeun ngaleupaskeun roko roko.Anu bakal nyababkeun reflow atanapi roko bako ngiderkeun deui ka lingkungan padamelan anu sanés.Sarta wewengkon ieu ngeusi "haseup tiis" malah moal bisa ditolerir salaku kamar roko ku loba perokok.
Sistem panyalindungan non-perokok, leres-leres nuturkeun syarat BGIA sareng standar tés, henteu kedah misahkeun perokok sareng anu henteu ngaroko.Roko bako diserep dina 5 detik ku sistem panyalindungan Non-perokok.Sistem Filtrasi Éfék filtrasi pikeun ngaleungitkeun partikel partikel (haseup bako) sareng konstituén gas (misalna bau).Hawa haseup tina sistem panyalindungan non-perokok discharged langsung ka lingkungan jero ruangan, sareng konsentrasi jumlah partikel hawa kirang ti 3000 dina cm3.

Bubuka produk
Ngaleungitkeun haseup kadua leungeun jeung ngajaga non-perokok.
Di jero sistem panyalindungan Non-perokok, salawasna dijaga dina tekanan hawa ambient.Pikeun ngajamin euweuh roko roko ngewa jeung euweuh rarasaan uncomfortable.Sistem panyalindungan non-perokok diwangun ku tilu bagian: Sistem Kontrol Sentral, Sistem Filtrasi sareng sistem ventilasi.Produksi modular sarta bisa ngaropéa.

Non-smoker-protection systems-14211

Luhureun tiasa disaluyukeun

<C9CFBAA3BEBBE5B7BBFAB5E7D3D0CFDEB9ABCBBED0FBB4ABCAD6B2E120CDEAB

Sistem panyalindungan non-perokok
Jumlah partikel(cm²)≤3000
Nomer partikel ambient sareng tempat kerja biasa

lokasi Konsentrasi jumlah partikel dina cm-3 Tempat gawé Konsentrasi jumlah partikel dina cm-3
Tiefenbach 3090 Kantor 4300~6600
Arzberg 5406 toko roti 5000~640000
Augsburg, Helsinki, Stockholm ≈10000 Toko percetakan 9000~15000
Dresden ≈23000 apron bandara 260000~700000
Barcelona ≈39000 las laser 5000000~40000000
Roma ≈43000    
Non-smoker-protection systems-145411

Struktur produk
Pigura dijieunna tina alloy aluminium-kakuatan luhur jeung 6mm-kakuatan luhur kaca tempered.Dilengkepan lampu LED sareng henteu peryogi lampu éksternal.Dilengkepan switch sensor radar ngahontal mimiti otomatis tur eureun, ngahemat énergi, dilengkepan méja tur badag-kapasitas wadahna AHS, nu bisa nyimpen 5000 puntung roko.

Non-smoker-protection systems-811

Data Téknis

Katerangan Spésifikasi Spésifikasi Nyarios
Modél S250    
Diménsi (mm) 2500 × 1560 × 2190 3000 × 1560 × 2190 (L × W × H)
Wewengkon (m2) 4 5  
Kapasitas 4~6 6~8  
Beurat Net (Kg) 450 500  
Volume hawa (m3/h) 2000 2000  
Hurung roko 5000 5000  
Daya (W) 250 250 Operasi
50 50 Antosan
Noise (dBA) ≦60 ≦60 Operasi
≦40 ≦40 Antosan

Kumaha gawéna
Sistem kontrol sentral ngawas asupna tanaga, ngaktifkeun cahaya, sareng langsung ngalih tina kaayaan sayaga ka kaayaan kerja.Roko bako dihasilkeun, éta ngaliwatan sistem saringan sareng ngamurnikeun gas buang.Hawa bersih anu disaring dikaluarkeun tina luhur alat-alat ngaliwatan sistem ventilasi.Saatos tanaga angkat, alat-alat bakal otomatis mareuman lampu sareng lebetkeun mode sayaga saatos ngajalankeun 2 menit.

Non-smoker-protection systems-014225411
Non-smoker-protection systems-025

Pedaran Sistim filtration
Filter modul, diitung sacara ilmiah sareng disebarkeun sacara wajar, maksimalkeun panggunaan kinerja unggal modul.Klasifikasi sareng pengobatan arah partikel partikel sareng komponén bau dina gas buang.Modul BP sareng modul HEPA saling ngalengkepan, utamina pikeun ngaleungitkeun partikel sareng suspensi dina gas buang.OCC modul perlakuan komprehensif bau dina gas flue, ICC modul perlakuan arah formaldehida, asetaldehida, karbon monoksida jeung.

Aplikasi

<C9CFBAA3BEBBE5B7BBFAB5E7D3D0CFDEB9ABCBBED0FBB4ABCAD6B2E120CDEAB
<C9CFBAA3BEBBE5B7BBFAB5E7D3D0CFDEB9ABCBBED0FBB4ABCAD6B2E120CDEAB