séri séjén T-slot

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

MTS-6-6630R-2

spésifikasi:

Nomer bagian MTS-6-6630R
Bahan 6063-T5 Aluminium
Bérés Jelas Anodized
Beurat 2,45 kg/m
Panjangna 6,02 m
Momen inersia I(x) = 14,10 cm4
I(Y) = 14,10 cm4
MTS-8-6262-2

spésifikasi:

Nomer bagian MTS-8-6262
Bahan 6063-T5 Aluminium
Bérés Jelas Anodized
Beurat 2,45 kg/m
Panjangna 6,02 m
Momen inersia I(x) = 14,10 cm4
I(Y) = 14,10 cm4
MTS-8-8840R-2

spésifikasi:

Nomer bagian MTS-8-8840R
Bahan 6063-T5 Aluminium
Bérés Jelas Anodized
Beurat 5,28 kg/m
Panjangna 6,02 m
Momen inersia I(x) = 14,10 cm4
I(Y) = 14,10 cm4

Rincian produk

Ngaran Produk

T-slot Aluminium Extrusion Propil

Kelas alloy

6063-T5 atawa alloy aluminium custom séjén

Wangun

15, 20, 30, 40, 45, 50, 60, 80, 90, 100, 120, 160 Series atanapi bentuk sareng ukuran khusus

Kandel

Di luhur 0,7 mm

Industri Perwakilan

Rak gudang, meja kerja, mesin nangtung, pipa jsb.

Tipe Custom

Salaku per disadiakeun gambar atawa sampel

Fabrikasi

Panggilingan, pangeboran / ngetok, punching, bending, las jsb.

Beungeut

Ngagiling Finish, Lukisan Kayu Gandum, Anodizing, Powder Coating jsb.

Warna

Caang Silver, Hideung, Champagne, Emas, Rose Emas, Perunggu, Bulao, Gray, jsb.

MOQ

500 Kg

Standar Kualitas

Kualitas luhur

Aplikasi tina T-slot Propil

image2

1. Rarangkén

image3

2. Bangku gawé

image5

3. Ngajaga Platform, Tangga

5

4. Panyekel Parabot Médis

image6

5. Photovoltaic ningkatna kurung

21

6. Mobil Simulator Nangtung

image7

7. Rupa-rupa rak, rak

8. Trolleys
9. Pameran rak, Whiteboard rak

Salian aplikasi luhur, T-slot profil aluminium bisa loba dipaké pikeun sagala rupa produk.Sacara umum, anjeun tiasa nganggo aranjeunna salami anjeun hoyong dianggo.Ieu kudu dicatet yén aya loba spésifikasi séjén, sarta desain husus bisa dijieun nurutkeun pangabutuh anjeun sarta Pilihan.

image8

Service fabrikasi

detail-(6)

Réngsé

detail (4)
detail (5)

Jiangyin City METALS Products Co., Ltd tiasa nyayogikeun rupa-rupa standar sarengcustom / wangun husus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk