Kami nyayogikeun rupa-rupa bentuk baja anu digambar tiis standar kalebet buleud, pasagi, datar / sagi opat, bentuk Hex.Upami anjeun peryogi bentuk standar pikeun ukuran anu henteu standar atanapi gaduh sipat mékanis khusus, kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun.Tujuan kami ngalakukeun éta pikeun ngabantosan anjeun langkung suksés.Henteu masalah ukuran ketebalan sareng lebar atanapi dimensi atanapi kasabaran khusus, kami tiasa ngabantosan.