Perlakuan permukaan

Finishing mékanis

◆ Deburring

◆ Nyikat

◆ Ngamplas

◆ Ngagosok

◆ Blasting abrasive

◆ Kaca Bead Blasting

◆ Ngaduruk

detail-044444

Finishing Kimia

◆ Anodizing

◆ palapis Fluorocarbon

◆ kakuatan palapis

◆ Éléktroforésis

◆ Lukisan Kayu Grain

44
343433-300x212
434343
2211343-225x300

Ngawarnaan

Warna anu kami nyayogikeun kalebet tapi henteu dugi ka Pérak Caang, Hideung, Champagne, Emas,Rose Emas, Perunggu, Biru, Kulawu.

detail-055